Com bescanviar els nostres xecs regal

VOLS D’AVIÓ

Gaudeix d’un vol d’anada i tornada per a 2 persones per Espanya, Europa o Marràqueix.
Per reservar el teu vol has d’accedir a la web www.vuelocheque.com i a continuació inserir el codi del teu xec regal, després podràs escollir les destinacions i les dates. Només caldrà que abonis les taxes aeroportuàries establertes per llei (en vols nacionals 20€ per persona i trajecte i en vols internacionals 25€ per persona i trajecte).

VIATGES PER EUROPA

Coneix el vell continent amb aquest xec regal. Inclou vols d’anada i tornada per a 2 persones 4 dies / 3 nits d’hotel en els millors destins d’Europa, com ara Roma, París, Londres, Berlí, Venècia, Praga , Brussel·les… i molts més.
Accedeix a la web www.chequeeuropa.com i a continuació insereix el codi del teu xec regal, després podràs escollir les destinacions i les dates. Només caldrà que abonis les taxes aeroportuàries establertes per llei (25€ per persona i trajecte) més despeses de gestió i assegurança de viatge.

VIATGE A DISNEYLAND PARÍS

Fes realitat el somni de la teva família i gaudeix de 4 dies / 3 nits en un hotel Disneyland París.
En aquest xec s’inclouen els vols d’anada i tornada per fins a 4 persones (2 adults i dos nens) i 4 dies / 3 nits d’hotel.
Accedeix a la web www.chequedisney.com i a continuació insereix el codi del teu xec regal, després podràs escollir les dates i el destí. Només caldrà que abonis les taxes aeroportuàries establertes per llei (25€ per persona i trajecte) més despeses de gestió i assegurança de viatge.

CREUERS PER EL MÓN

Creuers en família per el món. Amb aquest xec regal podràs gaudir de fins a 8 dies / 7 nits per a 4 persones, 2 adults i 2 nens (fins a 16 anys) en pensió completa (begudes alcohòliques no incloses) pel Mediterrani, les Illes Gregues, els Fiords Noruecs o el Càrib.
Accedeix a la web www.chequecrucero.com i a continuació insereix el codi del teu xec regal, després podràs escollir les dates i el destí. (Hauràs d’abonar a la naviliera les taxes portuàries establertes per llei així com les despeses de gestió i les propines).

VIATGE A WARNER BROS MADRID

Gaudeix amb la teva família de 2 dies/ 3 nits d’hotel més entrades al parc Warner Bros de Madrid.
Accedeix a la web www.chequewarnerbros.com i a continuació insereix el codi del teu xec regal, després podràs escollir les dates. Només caldrà que abonis les taxes de gestió i assegurança de viatge.