Eines per pladuristes i guixaires

Disposem d’una botiga a Girona a la vostra disposició amb tota mena d’eines per a pladuristes i guixaires que us ajudaran a aconseguir el millor resultat final.

herramientas yesero pladurista ingco

Catàleg d’eines INGCO http://www.ingco.es/catalegs/catalogo_2019.pdf 

Amb eines d’alta qualitat, elèctriques, manuals i de mesurament, generadors elèctrics, màquines de soldar, equips de seguretat industrial i accessoris.

Per tal de satisfer la necessitat dels nostres clients, oferint-los atenció personalitzada i assessorament responsable, amb productes d’alta qualitat a preus molt competitius.

herramientas yesero pladurista makita

Catàleg d’eines Makita https://www.makita.es/catálogos.html 

Makita s’ha fixat com a objectiu consolidar-se al sector com a proveïdor global d’eines. Ofereix una àmplia gamma d’eines per a guixaires i pladuristes que us ajuden com a especialistes a millorar els resultats finals de les vostres instal·lacions de placa de guix.

eines pladuristes, guixaires i escaiolistes Vallés

Catàleg d’eines Vallés http://www.rafaelvalles.com/

Amb un catàleg molt ampli i complert especialitzat en eines per a plaquistes, escaiolistes i guixaires.

herramientas yesero pladurista dewalt

Catàleg d’eines Dewalt https://productos.dewalt.es/powertools/ 

DeWalt és una marca nord-americana d’eines elèctriques i de mà, d’eines per a la indústria de la construcció, la fabricació i la fabricació de la fusta. DeWalt és una marca comercial de Black & Decker Inc., filial de Stanley Black & Decker (Viquipèdia).

eines pladuristes - herramientas yeseros - botiga Girona