Els nostres Proveïdors

Distribuïdors oficials de Placo a Girona

Som distribuïdors oficials de la marca PLACO a Girona

Especialistes sistemes constructius d’interior i façanes a través de la innovació. Una de les constants en l’estratègia i el treball de Placo® és seguir una política de desenvolupament i innovació en els seus productes i solucions. Les seves solucions s’adapten a les exigències del CTE, especialment en els seus apartats de seguretat en cas d’incendi, estalvi energètic i protecció enfront del soroll.

Ursa aislamiento térmico y acústico en Girona

URSA és una empresa dedicada a la producció i comercialització de materials d’aïllament tèrmic i acústic orientats a la sostenibilitat i eficiència energètica en l’edificació

Compta amb una àmplia presència comercial tant a Espanya com a Europa gràcies a les seves 13 plantes de producció repartides estratègicament a tot el continent europeu.

URSA és, a dia d’avui, un dels més grans fabricants d’Europa en llana mineral i poliestirè extruït (XPS), dos materials d’aïllament totalment complementaris que contribueixen a aïllar tèrmica i acústicament els edificis.

Sistemas de techo Armstrong venta en Girona

Armstrong World Industries, Inc. (AWI) es un líder mundial en el disseny i la fabricació de solucions innovadores de sistemes de sostre, parets i suspensió comercials i residencials. Amb més de 3,800 treballadors i uns ingressos que al 2016 superen los $ 1,2 mil milions, AWI té una xarxa de fabricació global de 26 instalacions.

Distribuïdors de perfils per sostres Gabelex a Girona

Gabelex està present al mercat des de 1980. L’empresa va iniciar la seva activitat en la fabricació de perfils per suspensió de sostres.

El 2003, Gabelex va ser adquirida pel Grup Saint-Gobain, incorporant d’aquesta forma els valors i la visió d’un grup amb més de 350 anys d’experiència.

A partir de 2013, va iniciar una nova activitat de comercialització de sostres acústics compostos per llana de roca i llana de vidre.

Gabelex S.A. disposa d’un Sistema de Gestió de la Qualitat segons la norma ISO 9001, que posa de manifest el seu compromís amb la qualitat dels seus productes i serveis, la satisfacció dels seus clients i una millora contínua.

Distribuïdors oficials de Placo a Girona