Què fem?

Panoràmica interior nau Girona

Som una empresa dedicada a la venda de materials de construcció en sec, com ara placa de guix laminada coneguda com a pladur a Girona i a Andorra.

Especialistes en aïllaments acústics i tèrmics, sostres continus o registrables, en guixos i escaioles i en eines manuals i elèctriques específiques pel nostre sector (guixaires, pladuristes…etc.). També distribuïm materials relacionats amb la protecció passiva contra el foc.

Tot i ser una empresa jove, tenim l’experiència i l’empenta que ens donen més de 10 anys en el mercat de la distribució de pladur a Girona.

A més a més tenim l´aval dels millors professionals del sector, tant pel que fa als nostres clients com pel que fa als nostres proveïdors. Som distribuïdors oficials de Placo a la província de Girona i a Andorra.

Els nostre valor afegit es el servei que donem als nostres clients. Per això us oferim el millor assessorament, tant a professionals com a particulars, de la mà dels nostres proveïdors i del personal de Placandreu.

El nostre equip està a la vostra disposició per assessorar-vos en tot el camí necessari.

La construcció en sec i la construcció sostenible van de la mà. Amb la nostra gamma de productes us podem donar tota la garantia d’una bona feina.