Qui som?

Nau Girona Mas Xirgu

Placandreu Distribucions S.L especialistes en placa de guix laminat a Girona

Des de l’1 de setembre  de 2019 us atenem a Girona amb el nom comercial Placandreu Distribucions S.L

Distribuïm i som especialistes en placa de guix laminat, coneguda popularment com a PYL o per el nom comercial de Pladur, però també subministrem guix, tot tipus d’aïllamentsfalsos sostres, façanes, elements de protecció passiva contra el foc, etc… en definitiva tot tipus de materials relacionats amb el mon de la construcció en sec.

El guix laminat és un material de construcció utilitzat per a l’execució d’envans interiors i revestiments de sostres i parets. Sol utilitzar-se en forma de plaques, panells o taulers industrialitzats. Consisteix en una placa de guix laminat entre dues capes de cartró, els seus components són generalment guix i cel·lulosa, aprofitant la bona resistència a la compressió del guix amb la bona resistència a la flexió que li dóna el sandvitx de cartró. El muntatge de les estructures acostuma a realitzar-se amb perfils d’acer galvanitzat de molt baix pes i gruix.

Som un equip amb una experiència demostrada en la placa de guix laminat a Girona i estem aquí per oferir-vos les millors solucions.

Perquè podeu confiar en nosaltres?

  • Perquè som especialistes; sabem el que venem i us podem assessorar en qualsevol dels articles que distribuïm.
  • Perquè sempre hi som; el nostre servei postvenda no us deixarà mai sense resposta.
  • Perquè coneixem les vostres necessitats i el nostre servei és proper, ràpid i eficaç.
Furgoneta Andorra - Placandreu Distribucions Andorra