Què fem?

Especialistes en placa de guix laminat a Girona i a Andorra

Placandreu Distribucions S.L som una empresa dedicada a la distribució de materials de construcció a Catalunya i al pais Andorrà.
Especialitzats en construcció en sec, sobretot en placo (placa de guix laminat), aïllaments (tèrmics i acústics), en falsos sostres, sistemes de protecció passiva contra el foc i tot el necesari pel nostre mon.
El nostre punt fort és el servei als nostres clients, sempre de la mà dels millors proveïdors i d'una relació qualitat, preu molt bona.
El nostre equip humà sempre esta en formació continuada per donar-vos la millor atenció.

Conegudes popularment com a pladur, són un conjunt de sistemes constructius que s'utilitzen per la paleta interior; en envans, sostres o folrats. El guix laminat és un material de construcció utilitzat per a l’execució d’envans interiors i revestiments de sostres i parets. Sol utilitzar-se en forma de plaques, panells o taulers industrialitzats. Consisteix en una placa de guix laminat entre dues capes de cartró, els seus components són generalment guix i cel·lulosa, aprofitant la bona resistència a la compressió del guix amb la bona resistència a la flexió que li dóna el sandvitx de cartró. El muntatge de les estructures acostuma a realitzar-se amb perfils d’acer galvanitzat de molt baix pes i gruix.

Aïllaments acústics que serveixen per aïllar o atenuar el nivell sonor dels espais, o tèrmics que redueixen la transmissió de calor o separen espais climatitzats de l'exterior.

Poden ser falsos sostres continus o registrables, funcionen com a aïllants tèrmics o acústics, eviten l'eco o reverberació i tenen molta resistència a la humitat.

Distribuïdors oficials de Placo i Isover a Girona i Andorra

Som distribuïdors oficials de les marques Placo i Isover a Girona, especialistes en sistemes constructius d'interior i façanes.
Una de les constants en l'estratègia i el treball de totes dues és seguir una política de desenvolupament i innovació en els seus productes.
Les seves solucions s'adapten a les exigències del CTE, especialment en els seus apartats de seguretat en cas d'incendi, estalvi energètic i protecció enfront del soroll.

Els nostres proveïdors

© 2024. Placandreu Distribucions SL . Tots els drets reservats.